Kan jag spara en datapost till mer än en person?

Efter att du sparat en uppgift för en familjemedlem på din sida kan du spara samma information för en annan person.

För att få mer information om hur man spara en datapost, klicka på denna FAQ länk: Hur sparar jag en datapost från SuperSearch?

Efter att du sparade dataposten till individens profil, ser du en anmälan på datapostsidan. För att spara samma datapost till en annan person klicka ‘Spara till en annan person’ nedanför anmärkningen och välj en annan individ från ditt släktträd.