Hur kan jag kontakta andra släktplatsansvariga genom Search Connect™?

Search Connect™ är en ny unik teknologi som tillåter dig att kontakta andra MyHeritage medlemmar som söker efter samma anfäder och personer som du.

Om du hittar ett resultat som verkar relevant eller användbart, kan du kontakta personen som utförde sökningen för att utbyta ytterligare information.

Du kan kontakta den användare som utförde sökningen genom klicka på den orangefärgade ‘Kontakt’ knappen i nedre kanten av sidan.

Observera: För att kunna kontakta andra MyHeritage medlemmar, erfordras ett data-abonnemang. Klicka här för att läsa mera om data-abonnemang