Hur använder jag Search Connect™?

Search Connect™ är en ny unik metod som tillåter dig att kontakta andra MyHeritage medlemmar som söker efter samma anfäder och personer som du.

Resultaten för Search Connect™ har inkluderats i SuperSearch™, MyHeritage kraftfulla sökmaskin för historiska dataposter. Det är en ny samling placerad i släktträdskategorin och du kan söka i den självständigt.

Ett Search Connect™ resultat inkluderar grundinformation om den MyHeritage medlem som utförde sökningen (initialen på förnamnet och släktnamnet, kön, land) och en lista på deras släktplatser på MyHeritage. Sedan utarbetas detaljerna på sökningen som utförts av användaren.

Du kan kontakta den användare som utförde sökningen genom klicka på den orangefärgade ‘Kontakt’ knappen i nedre kanten av sidan.

Varje datapost i Search Connect™ inkluderar en lista på relaterade sökningar av samma användare. Dessa är sökningar på personer som har samma efternamn eller sökningar gjorda inom en tidsrymd av några minuter som samma användare har utfört. Detta kan hjälpa bestämma om den andra användaren verkligen forskar i samma släktgren som du är intresserad i.

Att klicka på vilket hyperlänkat namn som helst kommer att upprepa den andra användarens sökning tillsammans med alla ursprungliga parametrar och visa dig det resultat som MyHeritage SuperSearch™ ger för denna sökning.

Vår nyligen publicerade Global Name Translation™ teknologi gör Search Connect™ ännu användbarare och tillåter dig att finna andra användare som sökte efter samma namn men på andra språk. Detta maximerar dina chanser att lokalisera släktingar och koppla dig samman med släktingar världen runt.

I exemplet nedan, ger en sökning i Search Connect™ för släktnamnet Mogilevsky på engelska resultat av personer som sökt för samma namn på engelska, ryska och hebreiska! Alla utländska namn översätts automatiskt av MyHeritage till engelska inom hakparentes.

Prova ‘Search Connect’ nu, genom att klicka här