Hur kan jag stänga av Search Connect™?

Om du inte vill att de sökningar du gör i SuperSearch sparas och sökbar för andra personer genom Search Connect, kan du, närsomhelst, ändra dina medlemspreferenser genom att göra följande:

1. Logga in till din släktplats.

2. Klicka på ditt namn i högra övre hörnet av displayen och välj "Min integritet".

3. Klicka på "Mina medlemspreferenser " till vänster  och ta bort krysset för "Tillåt Search Connect™".

Om den stängs av raderas alla dina tidigare sökningar och nya sökningar sparas inte.