Är Search Connect™ gratis?

Search Connect™ tillåter dig upptäcka släktingar du inte ens visste existerade, som sökte efter sina egna anfäder och släktingar, och till och med efter dig, samt samarbeta med andra som är intresserade i samma forskningsområde.

Sökning och granskning av resultat i Search Connect™ kollektioner är gratis. För att kontakta en annan användare som har utfört en liknande sökning med hjälp av Search Connect™, erfordras ett data-abonnemang, som inkluderar möjlighet för obegränsad access till alla historiska dataposter på SuperSearch™ och alla Record Matches.

Om du inte ännu har ett, kan du lära dig mera om det genom att läsa i följande FAQ: Vad är ett data-abonnemang?

Prova ‘Search Connect’ nu genom att klicka här