Vad är Search Connect™?

Search Connect™ är en ny unik metod som tillåter dig att kontakta andra MyHeritage medlemmar som söker efter samma anfäder och personer som du. Samarbete genom Search Connect™ kan öppna nya dörrar och erbjuda spännande upptäckter om din släkthistoria.

Search Connect™ inkluderar miljoner sökningar gjorda av MyHeritage medlemmar. Det tillåter dig att hitta andra användare som sökt personer som du också sökt efter och granska alla uppgifter om deras sökning (såsom datum, orter, släktingar och annat), såväl som liknande sökningar de har utfört.

Resultaten för Search Connect™ har inkluderats i SuperSearch™, MyHeritage kraftfulla sökmaskin för historiska dataposter. Det är en ny samling placerad i släktträdskategorin och du kan söka i den självständigt. I början innehöll den mer än 30 miljoner unika sökningar utförda av MyHeritage medlemmar för sällsynta namn, Search Connect™ kommer nu  att växa varje vecka efter att många användare utför nya sökningar.

Ett Search Connect™ resultat inkluderar grundinformation om den MyHeritage medlem som utförde sökningen (initialen på förnamnet och släktnamnet, kön, land) och en lista på deras släktplatser på MyHeritage. Sedan utarbetas detaljerna på sökningen som utförts av användaren.

Om du hittar ett resultat som verkar relevant eller användbart kan du kontakta den person som utfört sökningen för att utbyta ytterligare information.

För ytterligare detaljer, läs: Hur använder jag Search Connect™?