Vad är SuperSearch?

SuperSearch är MyHeritages sökmotor för historiska dokument. Klicka här för att besöka SuperSearch eller klicka på fliken ’Forskning’ när du är inloggad på din släktplats.

SuperSearch omfattar mer än 6 miljarder dokument såsom: födelse, vigsel, död, begravning, folkräkning, militär, invandring, årsböcker och andra typer av register, plus fotokopior av originaldokumenten. Det innefattar också information såsom MyHeritage släktträd, foton och medlemmar som är offentliga - sammanlagt mer än en miljard dokument från hela världen som i de flesta fall bara kan hittas på MyHeritage.

SuperSearch ger global täckning med innehåll som är relevant för alla länder.

Mängden data i SuperSearch ökar ständigt och vi planerar att utöka SuperSearch till att bli den största internationella samlingen av historiska dokument tillgänglig online. Omkring 200 miljoner dokument läggs i genomsnitt till varje månad!