Hur gör jag för forskning min familjehistoria?

Du kan släktforska med hjälp av MyHeritage.com på följande sätt:

1. Sök efter din familjs namn med hjälp av vår specialiserade sökmotor, SuperSearch, som du kan hitta här.

Klicka här om du vill veta mer om SuperSearch.

2. Bygg ett släktträd på MyHeritage och få Record Matches. Record Matches söker efter dokument från SuperSearch som matchar namn i ditt träd och meddelar dig när den hittar en matchning. Record Matches utförs automatiskt för alla som har ett släktträd på en MyHeritage släktplats. Du kan hitta denna funktionen om du går till fliken ’Upptäckter’ på webbsidan och klickar på ’Record Matches’ i listan som visas eller i din Family Tree Builder (FTB).

Klicka här för att läsa mer om tekniken bakom Record Matches.

3. Om du redan har ett släktträd hos MyHeritage kan du använda Smart Matches. Denna unika funktion jämför ditt släktträd till de miljontals andra släktträd på MyHeritage.com och upptäcker släktträd som matchar (överlappar) ditt träd. Du kan hitta denna funktionen om du går till fliken ’Upptäckter’ på webbsidan och klickar på ’Smart Matches’ i listan som visas eller i din Family Tree Builder (FTB).

Klicka här för att lära dig mer om Smart Matches.

4.Testa ditt DNA hos MyHeritage och få en omfattande etnicitetsrapport för att upptäcka ditt etniska ursprung. Få även DNA matcher med släktingar som du delar DNA med. För mer information läs:

Vilket typ av DNA-test erbjuder MyHeritage?

Lycka till med din forskning!