Varför kopierades mina fotografier från mitt släktträd genom Smart Matches™?

Att kopiera fotografier genom online Smart Matches är en Premium funktion tillgänglig för medlemmar som har köpt ett Premium eller PremiumPlus släktplats abonnemang eller de som köper ett Family Tree Builder Premium abonnemang. Om du inte önskar att andra kan kopiera fotografier från din släktplats genom SmartMatches™ ändra inställningarna för Smart Matchning™ för släktträdet. Inställningarna är specifika för varje släktträd, så om du har flere än ett träd på din släktplats, försäkra dig om att du ändrar inställningarna för varje släktträd.

Läs följande artikel med en detaljerad förklaring: Hur ändrar jag Smart Matches inställningar för mitt online släktträd?