Vilka online Smart Matchning funktioner är Premium?

Att få Smart Matches, granska dem och jämföra dem sida vid sida är gratis för alla användare.

Följande funktioner är tillgängliga enbart för Premium och PremiumPlus släktplatsabonnenter:

Påskyndad matchning, sammanstämningssidan, att bekräfta och avvisa matchningar, att etablera kontakt med andra släktplatsägare, att slå samman matchningar i Family Tree Builder och kopiera foton och detaljer från släktträd som skapats online.