Kan jag slå samman mina Smart Matchning resultat med mitt Family Tree Builder släktträd?

MyHeritage Smart Matchning teknologin jämför ständigt nya släktträd med mer än 1,3 miljarder profiler på MyHeritage.com, för att upphitta matchningar och upptäcka länge saknade släktkontakter.
Medlemmar kan arbeta tillsammans för att lätt kunna slå samman information i deras överlappande släktträd genom att utnyttja Smart Match sammanslagningsfunktionen.
1.Öppna Family Tree Builder mjukvaran på din dator.

2.Klicka på ‘Matchningar’ knappen i huvudverktygsbalken.

3.Sök upp den person i listan som du vill slå samman dina resultat med och klicka sedan på ‘Matchningar’ fliken.

4. Välj en individ för att se hans/hennes lista på matchningar och välj en matchning för att öppna ‘Jämför’ fönstret.

5.Klicka på ‘Slå samman’ till vänster på displayen.

Detta öppnar Smart Match sammanslagningsfunktionen, i vilken du kan välja personerna du vill slå samman och om du vill ha en automatisk eller en stegvis sammanslagning.

Description: Click to view photo in full size

En automatisk sammanslagning slår samman automatiskt alla sammanslagningens detaljer.
En steg för steg sammanslagning öppnar ‘Slå samman', för att välja exakt vilka detaljer du vill slå samman med en automatisk eller steg för steg sammanslagning av detaljer.

Description: Click to view photo in full size

Om du vill slå samman Smart Matchningar på din släktplats, läs följande FAQ:

Kan jag slå samman mina Smart Match resultat online med resultat från en annan släktplats?