Hur avvisar jag Smart Matches på min släktplats?

För att avvisa en Smart Match i mitt släktträd online, gör följande:

1.Logga in till din släktplats.

2.Flytta musens kursor över ‘Släktträd’ fliken och välj ‘Smart Matches’.

3.Välj på ‘Smart Matches’ sidan huruvida du vill granska matchningar per släktträd eller family trees eller per personer och klicka ‘Granska matchningar’ bredvid namnet på projektet (eller personen) för att få se en lista på alla matchningar som upphittats.

4.Om du är säker på att matchningen inte är giltig, klicka på ‘Avvisa’ för att avvisa det nu.

5.Om du inte är säker, klicka på ‘Granska matchning’ för att granska matchningen mera i detalj.

6.Granska matchningens detaljer för att bedöma att den inte är giltig och klicka sedan “Nej – avvisa denna matchning” i övre kanten av displayen för att avvisa den.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1774283.PNG

7.När matchningen väl har avvisats, kan den återfinnas bakom ‘Avvisade’ fliken när du granskar matchningar för denna person/detta projekt.