Hur avvisar jag en Smart Match i Family Tree Builder?

För att avvisa en Smart Match i Family Tree Builder, gör följande:
1.Öppna Family Tree Builder mjukvaran på din dator.

2.Klicka på ‘Matchningar’ knappen på huvudverktygsbalken.

3.Sök upp den person i listan vars matchningar du vill avvisa och klicka sedan på ‘Matchningar’ fliken.

4.Klicka på den specifika matchning som du vill avvisa för att få den i fokus och klicka på ‘Byt status’ knappen i det högra övre hörnet av displayen.

5.Välj 'Avvisad' i fönstret som dyker upp. Klicka ‘OK’.
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML415f4f.PNG

6.Matchningen visas som ‘Avvisad’ i rött, efter att du klickat ‘OK’.