Hur bekräftar jag Smart Matches på min släktplats?

För att bekräfta en Smart Match på mitt släktträd online, gör följande:

1.Logga in på din släktplats.

2.Flytta musens kursor över ‘Släktträd’ fliken och välj ‘Smart Matches’.

3.Välj på ‘Smart Matches’ sidan om du vill se matchningarna per släktträd eller per person och klicka ‘Granska matchningar’ bredvid projektets (eller personens)  namn för se en lista på alla matchningar som kan upphittas.

4.Om du är säker på att det är en god match, klicka på ‘Bekräfta’ för att bekräfta den.

5.Om du inte är säker, klicka på ‘Granska matchning’ för att granska matchningen i detalj.

6.Granska matchningens detaljer för att bestämma om den är giltig och klicka sedan ‘Ja – bekräfta denna matchning’ i övre kanten av fönstret för att bekräfta.

7.När matchningen har bekräftats kan den upphittas under ‘Bekräftad’ fliken när du granskar matchningar för denna person/detta projekt.