Hur bekräftar jag en Smart Match i Family Tree Builder?

För att bekräfta en Smart Match i Family Tree Builder, gör följande:

1.Öppna Family Tree Builder mjukvaran på din dator.

2.Klicka på ‘Matchningar’ knappen på huvudverktygsbalken.

3.Sök upp den person på listan som du vill bekräfta matchningar för och klicka sedan på ‘Matchningar’ fliken.

4.Klicka på den specifika match du vill bekräfta, så att den hamnar i fokus och klicka sedan på ‘Byt status’ knappen i högra övre hörnet av displayen.

5.Välj 'Bekräftad' i fönstret som visas och välj om du vill lägga till ett citat till släktträdet. Klicka ‘OK’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML41b8f3.PNG

6.Matchningen visar nu ‘Bekräftad’ i grönt efter att man klickat ‘OK’.