Hur ändrar jag Smart Matches inställningar för mitt online släktträd?

** Notera att Smart Matches inställningarna gäller per släktträd, så försäkra dig om att du byter dem för alla släktträd på din släktplats.

För att byta Smart Matches™ inställningar för släktträdet på din släktplats, gör följande:
1.Logga in till din släktplats.

2.Flytta musens kursor över ditt namn i högra övre hörnet och välj ‘Min integritet’.

3.På ‘Min integritet’ sidan, klicka på ‘Innehåll’ under namnet på den släktplats du vill ändra Smart Matches inställningarna för.

4.För att helt koppla bort Smart Matching™ avlägsna kryssen för alternativet ‘Tillåt Smart Matching™ på MyHeritage’ och alternativet ‘Tillåt Smart Matching™ med andra MyHeritage släktplatser och partners’.

5.Försäkra dig om att du arbetar med rätt släktträd och spara.

Du kan använda ikonen till höger för att få reda på mera detaljer om vad Smart Matching™ är.

Alternativt, för att inte tillåta foton att kopieras för ditt släktträd genom Smart Matches™, avlägsna krysset för ‘Tillåt förvaltare av andra släktplatser att kopiera foton på matchande personer’.