Smart Matches™

Kan jag radera Smart Matches?

Smart Matches kan för närvarande inte raderas. I stället för att radera Smart Matches kan/ska du bekräfta eller avvisa dem. Att

Hur avvisar jag Smart Matches på min släktplats?

För att avvisa en Smart Match i mitt släktträd online, gör följande:    1.Logga in till din släktplats.

Hur bekräftar jag Smart Matches på min släktplats?

För att bekräfta en Smart Match på mitt släktträd online, gör följande:    1.Logga in på din slä

Hur bekräftar jag en Smart Match i Family Tree Builder?

För att bekräfta en Smart Match i Family Tree Builder, gör följande:    1.Öppna Family Tree Builder mjukvaran på

Kan jag stänga av Smart Matches?

Du kan stänga av Smart Matches för ett visst släktträd genom att byta dina integritetsinställningar. Vänligen observera att

Vad är Smart Matching?

Smart Matching är en specialiserad släktforskningteknik som utvecklats av Pearl Street Software och som vidareutvecklats av MyHeritage. Tekniken

Om jag fått en Smart Match, hur kontaktar jag ägaren till det andra släktträdet?

För att kontakta någon från den andra släktplatsen beträffande en Smart Match du fått, använd ‘Kontakt’

Varför får jag felaktiga Smart Matchningar?

När du får Smart Matchningar för ditt släktträd, visar vi ALLA våra matchningar, de av hög kvalitet och de av

Hur kontrollerar jag Smart Matches™ och Record Matches med hjälp av MyHeritage appen?

Med den senaste versionen av MyHeritage appen för mobiler, kan du granska och bekräfta (eller avvisa) Smart Matches™ och Record matches

Kan jag kontrollera mina Smart Matches™ med hjälp av MyHeritage appen?

Med den senaste versionen av MyHeritage app for mobil, kan du granska och bekräfta (eller avvisa) Smart Matches och spara den nya informationen i

Kan jag slå ihop mina Smart Matches från en annan sajt?

MyHeritages Smart Matching-teknologi jämför ständigt nya släktträd med databasen, som består av mer än 1,3 miljarder

Varför kopierades mina fotografier från mitt släktträd genom Smart Matches™?

Att kopiera fotografier genom online Smart Matches är en Premium funktion tillgänglig för medlemmar som har köpt ett Premium eller

Vilka online Smart Matchning funktioner är Premium?

Att få Smart Matches, granska dem och jämföra dem sida vid sida är gratis för alla användare. Följande funktioner

Hur genomför jag Smart Matchning™ för mitt släktträd?

Om du redigerar ditt släktträd online på din släktplats och gör vilken som helst ändring i ditt släktträd, bö

Kan jag slå samman mina Smart Matchning resultat med mitt Family Tree Builder släktträd?

MyHeritage Smart Matchning teknologin jämför ständigt nya släktträd med mer än 1,3 miljarder profiler på MyHeritage.

Hur avvisar jag en Smart Match i Family Tree Builder?

För att avvisa en Smart Match i Family Tree Builder, gör följande:  1.Öppna Family Tree Builder mjukvaran på din dator.

Hur ändrar jag Smart Matches inställningar för mitt online släktträd?

** Notera att Smart Matches inställningarna gäller per släktträd, så försäkra dig om att du byter dem för alla