Hur kontrollerar jag Smart Matches™ och Record Matches med hjälp av MyHeritage appen?

Med den senaste versionen av MyHeritage appen för mobiler, kan du granska och bekräfta (eller avvisa) Smart Matches™ och Record matches och spara den nya informationen till ditt släktträd.

Mobilappen tillåter dig också att utnyttja Instant Discoveries™ till ditt släktträd.

Logga in på MyHeritage appen på din mobil och nudda på 'Upptäckter' för att checka den nya information som upphittats av vår kraftfulla teknologi.

Här ser du Discoveries (klicka här för att läsa mer om hur man kan se Instant Discoveries på mobilappen) och nedan en lista på alla Smart Matches och Record Matches som hittats av våra kraftfulla teknologier.

Observera: Du kan filtrera listan för att se endast Smart Matches eller Record Matches, såväl som endast Pågående, Bekräftade eller Avvisade matchningar.

Klicka på filtertecknet i högra övre hörnet av displayen för att aktivera dina filterinställningar.

Matchningarna har matchats per personer.

Nudda på ‘Granska’ för att visa alla Smart Matches och/eller Record Matches som hittats för en specifik person. Du kan också använda sökmöjligheten för att navigera genom listan.

Nudda på ‘Granska matchning’ för att se all information som hittats för dig i matchningen.

När du granskar Smart Matches kommer du att den nya informationen i det matchande trädet jämfört med existerande data i ditt träd.

Nudda ‘Bekräfta’.

Om du vill ta kontakt med ägaren till det matchande släktträdet, kan du nudda på ‘Kontakt’ knappen nedan.

Notera att för att kunna bekräfta/avvisa Smart Matches, kontakta andra släktplatsansvariga och spara den nya informationen i ditt släktträd, måste du ha Premium eller PremiumPlus släktplatsabonnemang.

Klicka här för att lära dig att uppgradera din släktplats.

I följande vy kan du spara den nya informationen till ditt träd.

När du granskar Record Matches, kommer du att se informationen som ges i den historiska datapost som hittats av Record Matching och du kan antingen Bekräfta eller Avvisa matchningen.

Observera, att somliga dataposter kan granskas gratis, medan somliga dataposter erfordrar ett data-abonnemang. Klicka här för att lära dig mera om data-abonnemang.