Kan jag stänga av Record Matches?

För tillfället är det inte möjligt att stänga av Record Matches för online släktträd eller släktträd som är synkroniserade med släktplatsen från Family Tree Builder.

Family Tree Builder användare kan stänga av Record Matches innanför programmet.

Öppna din Family Tree Builder Software, klicka på ‘Verktyg’ i den övre menybalken och välj ’Alternativ’ i menyn som öppnas.

I ‘Allmänt’ sektionen, klicka på ‘Ja’ i ‘Automatisk datapostsökning’ fältet och byt det till ‘Nej’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML43f612.PNG