Hur får jag Record Matches?

Record Matching jämför intelligent de en miljard släktträdsprofilerna med mer än 6 miljarder historiska dataposter på SuperSearch och hittar automatiskt matchningar för dig.

Om du har Record Matches kommer du att se en avisering dyka upp på sidobalken av hemsidan på din släktplats uppmärksamma dig på att du har matchningar.

Klicka på aviseringen för att flytta över till resultat sidan eller flytta över din muskursor över ‘Upptäckter’ fliken och välj ‘Record Matching’.

Du behöver inte göra något för att få Record Matches. Vi gör arbetet automatiskt bakom kulisserna och aviserar dig ifall matchningar har hittats.

Att processera över 6 miljarder dataposter som är relevanta för ditt släktträd tar tid, så var tålmodig om du inte ännu fått dataposter.

Du kommer att få ett email när matchningar har upphittats och du ser dem på din släktplats.

Öbservera:

Record Matches funktionen körs gratis för vem som helst som har ett eller flera släktträd på MyHeritage.

Att granska matchningar är gratis, men att granska fullständiga dataposter och deras skannade bilder eller nyhetsartiklar erfordrar ett Data-abonnemang vilket är samma abonnemang som används till att granska dataposter på MyHeritage SuperSearch, – vår sökmaskin för historiska dataposter.