Behöver jag ett abonnemang för att få tillgång till Record Matches?

Record Matches funktionen körs gratis för vem som helst som har ett eller flera släktträd på MyHeritage.

Att granska matchningar är gratis, men att granska fullständiga dataposter och deras skannade bilder eller nyhetsartiklar erfordrar ett Data-abonnemang vilket är samma abonnemang som används till att granska dataposter på MyHeritage SuperSearch, – vår sökmaskin för historiska dataposter.

Om du inte har ett data-abonnemang och du är intresserad i prissättningen, klicka här.

Observera:

Om du har en Premium släktplats, kan du granska dataposter du fått från följande MyHeritage kollektioner: MyHeritage släktplatser och MyHeritage medlemmar.

Om du har en PremiumPlus släktplats, kan du granska dataposter du fått från följande MyHeritage kollektioner: MyHeritage släktplatser och MyHeritage medlemmar och MyHeritage fotografier.