Kan jag stänga av Instant Discoveries™?

En Instant Discovery™ är ett "paket" av släkthistorieinformation upphittad av våra Smart Matching™ och Record Matching teknologier i MyHeritage och andra släktträdskollektioner. Med Instant Discoveries™ kan en hel gren kopieras med ett enkelt klick, tillsammans med alla fakta, händelser och fotografier, källcitat skapas automatiskt direkt i målsläktträdet för att dokumentera precis varifrån data härstammar.

För att skydda andra användares integritet, hämtar Instant Discoveries™ aldrig information om levande personer.

Om du skulle vilja stänga av Instant Discoveries på din släktplats, måste du stänga av Smart Matches med hjälp av instruktionerna i följande FAQ: Kan jag stänga av Smart Matches?

Observera: du kan ännu får Instant Discoveries som upphittats av Record Matching teknologin i andra släktträdskollektioner, men andra användare får inte matchningar med ditt släktträd.