Hur använder jag Instant Discoveries™ på min MyHeritage app för mobiler?

Med den senaste versionen av MyHeritage mobilappen, kan du lägga till nya individer till ditt släktträd i en sats, genom att använda vår Instant Discoveries funktion som nu är tillgänglig i mobilappen.

Logga in i MyHeritage appen på din mobil och nudda på 'Upptäckter'.

Om du har fått Discoveries (upptäckter), ser du dem i displayens övre kant.

Notera: om du har fått Smart Matches, ser du dem nedan.

Klicka här för att få reda på skillnaden mellan Instant Discoveries och Smart Matches.

Om upptäckten laddas efter att du börjar skrolla matchningslistan, kommer du att se en knapp som indikerar att nya upptäckter hittats åt dig:

Om du vill koppla dig till nästa upptäckt, bläddra till höger av upptäckten du just nu granskar.

Nudda ‘Granska upptäckt’ för att öppna upptäckten.

Nudda 'Ja' för att se listan på släktingar som kan läggas till ditt släktträd:

För att lägga dessa personer till ditt släktträd, nudda 'Lägg till mitt släktträd'.

Du ser följande meddelande:

Nudda ‘Granska släktträd’. Du får en 'Ny' markering ovanför personkorten för de individer som just lades till ditt släktträd.