Är Instant Discoveries gratis?

Alla användare av MyHeritage har möjligheten att njuta denna funktion för att göra snabba familjehistoriska upptäckter. De första upptäckterna kommer att vara gratis men vidare upptäckter kommer att kräva ett PremiumPlus abonnemang. Upptäckter kommer alltid att hittas och visas gratis men för att lägga till dem till ditt träd med ett klick (efter de första som du får gratis) krävs ett abonnemang.

Om du redan har ett PremiumPlus abonnemang kan du lägga till så många Instant Discoveries du vill utan begränsningar.

NOTERA: På grund av tekniska skäl kommer Instant Discoveries initialt endast vara tillgängligt för släktträd med 25 000 eller färre individer. Efter att du lagt till en Discovery kommer ditt träd att förändras och på grund av de nya upptäckterna räknas om. När omräkningen är slutförd, vilket kan ta allt från några sekunder upp till 24 timmar, kommer MyHeritage erbjuda ytterligare Discoveries.