Hur använder jag Instant Discoveries?

För att nå Instant Discoveries klicka på fliken ”Upptäckter” och välj Discovery Hub.

Om en upptäckt gjorts för dig klicka ”Visa upptäckt” för att se detaljerna. Om inte, lägg till fler personer i ditt träd så att en ny upptäckt kan göras.

Notera att Discovery Hub visar de bästa upptäckterna som hittats för dig. Om mer än en hittats kan du bläddra genom dessa med hjälp av pilarna.

Sidan berättar också namnet på den släktsida var upptäckten gjorts, vem som administrerar den och i vilket land de finns.

En upptäckt visar den person som matchningen baseras på och du får frågan om MyHeritage gjort rätt. Klicka ”Ja” om personen i ditt träd är samma person som den funna upptäckten.

Om du konfirmerade får du sedan se ytterligare personer som kan läggas till ditt träd tillsammans med deras namn, släktskap och profil foto.

Klicka ”Lägg till mitt träd” för att automatiskt lägga till all denna information direkt till ditt släktträd!