Hur får jag Instant Discoveries?

Användare av MyHeritage informeras om de bästa Discoveries vi hittat ungefär en gång i veckan.

Alla Discoveries är tillgängliga fr.o.m. denna vecka genom vår nysläppta Discovery Hub. Denna nya och användarvänliga del på MyHeritage webbplats, som är lika innovativ som tekniken bakom den, tillåter både nybörjare och avancerade släktforskare att automatisera långa manuella processer och lägga till ny information i några få enkla steg. Detta med hjälp av en serie vackra och animerade skärmbilder.

I framtiden kommer Discovery Hub att utvecklas och innehålla alla Instant Discoveries, Smart Matches och Record Matches på en plats med användarvänlig funktionalitet och med nya funktioner som vi har arbetat med i över ett år för att ge en bra, rik plattform för användare att utforska deras familjehistoria med vår teknologi.