Vad är Instant Discoveries™?

En Instant Discovery är ett “paket” av familjehistoria som du kan lägga till ditt släktträd med ett enda klick.

Varje Instant Discovery baseras på en matchning av vår Smart Matchning teknologi i andra släktträd på MyHeritage och vi filtrerar automatiskt bort felaktiga matchningar.

Om en individ i ditt släktträd matchas till en familjegren i ett annat släktträd uppmärksammas du på detta och kan då välja att lägga till alla personer till ditt träd, som inte redan finns, (upp till 40-50 personer) i stället för att manuellt lägga till personer en och en och ändra uppgifter bit för bit.

Instant Discoveries kompletterar Smart Matches i hur informationen läggs till i användarens träd. Med Smart Matches läggs informationen till manuellt ett faktum och en person i taget. Med Instant Discoveries kan en hel gren kopieras med ett enkelt klick, tillsammans med alla fakta, händelser och foton. Källcitat skapas automatiskt i målträdet för att dokumentera exakt var uppgifterna kommer ifrån.

För att skydda integriteten för användare hämtar Instant Discovery aldrig information om levande människor.