Instant Discoveries™

Vad är Instant Discoveries™?

En Instant Discovery är ett “paket” av familjehistoria som du kan lägga till ditt släktträd med ett enda klick. Varje

Vad händer när jag lägger till nya upptäckter?

Efter att du lagt till en Discovery omdirigeras du till ditt släktträd där ett meddelande ger dig en summering av vad som just skett:

Är Instant Discoveries gratis?

Alla användare av MyHeritage har möjligheten att njuta denna funktion för att göra snabba familjehistoriska upptäckter. De fö

Kan jag stänga av Instant Discoveries™?

En Instant Discovery™ är ett "paket" av släkthistorieinformation upphittad av våra Smart Matching™ och Record

Hur använder jag Instant Discoveries™ på min MyHeritage app för mobiler?

Med den senaste versionen av MyHeritage mobilappen, kan du lägga till nya individer till ditt släktträd i en sats, genom att använda

Hur använder jag Instant Discoveries?

För att nå Instant Discoveries klicka på fliken ”Upptäckter” och välj Discovery Hub. Om en upptäckt gjorts

Hur får jag Instant Discoveries?

Användare av MyHeritage informeras om de bästa Discoveries vi hittat ungefär en gång i veckan. Alla Discoveries är tillgä

Vad är skillnaden mellan Instant Discoveries och Smart Matches?

Jämfört med Smart Matches, hittar Instant Discoveries inte ytterligare ny information. Men funktionen låter dig lägga till