Hur ändrar jag namnet på mitt projekt i Family Tree Builder?

För att ändra namnet på ditt projekt i Family Tree Builder (FTB), följ anvisningarna nedan:

1. Öppna programmet Family Tree Builder på din dator.
2. Klicka på "Arkiv" i övre menyraden och välj "Stäng projekt".

**Du måste stänga ditt släktträdsprojekt för att kunna byta namn. Endast projektet kommer att stängas, medan programvaran kommer att förbli öppen.

3. Klicka nu på menyn "Arkiv" och välj "Hantera Projekt".

4. I fönstret som öppnas ser du en lista över alla projekt du har skapat i Family Tree Builder.

5. Välj det projekt du vill byta namn på genom att klicka på dess namn.

6. Klicka på knappen "Byt namn" på höger sida av skärmen.

7. Klicka på "Klart" för att avsluta.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML106ccf26.PNG