Hur raderar jag ut ett släktträd i Family Tree Builder?

För att radera ut ett släktträd från Family Tree Builder (FTB), följ instruktionerna nedan:

1.Öppna Family Tree Builder mjukvaran på din dator.

2.Klicka på ‘Arkiv’ i den övre menybalken och välj ‘Stäng projekt’.

**Du måste stänga ditt släktträdsprojekt för att kunna radera ut det. Bara projektet stänges, medan mjukvaran förblir öppen.

3.Klicka på ‘Arkiv’ menyn och välj ‘Hantera projekt’.

4.I fönstret som öppnas ser du en lista på alla projekt du har skapat i Family Tree Builder.

5.Välj det projekt du vill radera ut genom att klicka på dess namn.

6.Klicka på ‘Radera’ knappen på displayens högra sida.

7.Klicka på ‘Färdig’ knappen för att avsluta.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML106c2d1e.PNG

För att radera ut ett släktträd på släktplatsen, klicka på följande länk för att läsa artikeln: Hur raderar jag ut mitt släktträd från min släktplats?