Jag raderade en bild i Family Tree Builder 7.0 och synkroniserade; varför dyker bilden fortfarande upp på nätet?

När du tar bort ett foto i Family Tree Builder 7.0 kommer det inte längre att dyka upp i programmet.

Emellertid kommer bilden fortfarande att ligga kvar på släktplatsen online, vilket innebär att du kanske kan hitta några bilder som visas i släktträdet men inte i Family Tree Builder.

För att ta bort fotot också från släktplatsen, bör du följa de anvisningar som finns här:  Hur raderar jag ett fotografi från ett online album?