Hur ångrar jag de ändringar som gjordes efter det att jag synkat mitt träd?

Synkroniseringsprocessen gäller för uppdateringarna som gjordes på din släktplats till ditt projekt i FTB och tar sedan ändringarna som gjorts till din släktplats. 
 
Varje gång du synkroniserar släktträdet som tidigare ändrats på släktplatsen, skapar Family Tree Builder en säkerhetskopia på ditt projekt. Den på förhand inställda antalet säkerhetskopior som skall bibehållas är 10. 
 
Ifall ditt projekt ändrades på släktplatsen online och dessa ändringar laddades ner till Family Tree Builder under senaste synkronisering, kan du besluta återgå till den föregående versionen av ditt projekt. 
 
Det är möjligt att upphäva de ändringar som gjordes efter synkronisering av ditt släktträd och laddat ner ändringarna från din släktplats genom att återställa ditt projekt från en säkerhetskopia i Family Tree Builder. 
 
För att göra det öppna Family Tree Builder på din dator. Klicka på 'Arkiv' in den översta menyraden och välj 'Återställ' projekt'.
 

 
I det fönster som uppenbarar sig, välj ‘Återställ från fil på hårdskivan’ och klicka på ‘Nästa’ knappen.
 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML3d4940.PNG
 
Välj det aktuella projektet (Släktträd) från en nerdragsbox rubricerad ‘Projekt’. Välj sedan den aktuella säkerhetskopian att återställas från en nerdragsbox rubricerad ‘Säkerhetskopia att återställa’ och klicka 'Nästa'. 
 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML3da40c.PNG