Kan jag stänga av synkroniseringen helt?

Det är möjligt att stänga av synkroniseringen helt för ett specifikt släktträd i Family Tree Builder. 
 
För att göra det, gör följande: 
 
I den översta menybalken, klicka på ‘Synkronisera (publicera)’ och välj ‘Synkroniseringsinställningar’.
 

 
I det nya fönstret, klicka på ‘Avancerade inställningar’ knappen.
 

 
Välj alternativet ‘Koppla bort synkronisering’. 
 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6eb2ec.PNG
 
Klicka ‘OK’ för att spara dina ändringar.