Vad är skillnaden mellan "Synkronisera" och "Publicera"?

I de tidigare versionerna av Family Tree Builder mjukvaran (FTB) kallar vi processen som laddar upp våra släktträdsdata till vår släktplats för ‘publicera’.

Att publicera ditt släktträd från FTB laddar upp dina data till ditt släktplats och gör den tillgänglig att delas med din släkt – men endast till påseende.

Från och med Family Tree Builder 7.0, har vi byggt om  ‘Publicera’ -funktionen till en dubbelriktad synkronisering och kallas därför ‘Synkronisering’.

Det betyder att du kan editera ditt släktträd i FTB på din dator och också din online släktplats. Närhelst du besluter att lägga till detaljer till ditt släktträd, kommer nästa synkronisationsprocess att uppdatera data på andra sidan.

Detta tillåter släktplatsens skapare att arbeta på ditt projekt från mer än en dator. Du kan arbeta med FTB på en dator och med online släktplatsen på andra datorer.

Till exempel: Om du far på semester, kan du arbeta på ditt projekt från en dator eller mobil i rörelse – med användning av endast en internet bläddrare för att ansluta till din online släktplats.