Kan jag fortfarande manuellt synka även om automatisk synkronisering är påslagen?

Javisst, du kan manuellt synkronisera även om Automatisk synkronisering är påkopplad.

 ‘Synkronisering’ fungerar lika som tidigare ‘Publicera’ från Family Tree Builder version 6.0.

Du kan göra det genom att helt enkelt klicka på ‘Synkronisera’ knappen som visas nedan.

 

Description: Click to view photo in full size