Kan jag ställa in vilka delar av Family Tree Builder -projektet som skall synkroniseras till webben?

Det är möjligt styra vilka delar av ditt släktträd i Family Tree Builder som kommer att synkroniseras med släktplatsen. 
För att göra det öppna ditt projekt i Family Tree Builder och klicka på ‘Synkronisera (publicera)’ menyn i den översta menybalken. 
Välj ‘Avancerade inställningar’.  
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML164654e.PNG
Välj sedan vilken typ av synkronisering du vill utföra genom att välja antingen att synkronisera alla personer och fotografier i ditt projekt eller bara specifika personer och fotografier.
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML16446c6.PNG
Klicka ‘OK’ för att spara dina inställningar och synkronisera sedan ditt projekt.