Kan jag välja vilka bilder i Family Tree Builder jag vill synkronisera med Släktplatsen?

Den nya versionen av Family Tree Builder mjukvara (FTB 7.0) har möjligheten att inte synkronisera specifika fotografier precis som den föregående versionen.

För att välja vilka fotografier synkroniseras, ta följande steg:

1. Öppna ditt projekt i Family Tree Builder mjukvaran.

2. Klicka på ‘Synkronisera (Publicera)’ på den översta menybalken och välj ‘Synkroniseringsinställningar’:

3. Klicka på ‘Avancerade inställningar’ knappen:

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML348e060.PNG

4. Nu måste du välja ‘Specifika fotografier väljs nedan’:

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML333f4ba.PNG

5. Välj specifika fotografier att synkroniseras genom att klicka på ‘<< Välj’ knappen, när du valt de specifika bilderna från högra sidans meny.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML334f4ca.PNG

6. Klicka ‘OK’. Synkronisera ditt projekt.