Synkroniseras ändringar som är gjorda på mitt släktträd på släktplatsen tillbaka till mitt Family Tree Builder projekt?

Javisst! I den nya versionen av Family Tree Builder 7.0 finns det en tvåvägs "länk" mellan projektet som finns i ditt Family Tree Builder program och det projekt som finns på din online släktplats.

Det betyder att alla ändringar du gör på ditt släktträdsprojekt online kommer att reflekteras tillbaka till Family Tree Builder när du synkroniserar ditt projekt och vice versa.

Om du vill ha en detaljerad instruktion på hur du synkroniserar ditt släktträd, läs följande artikel: Hur synkroniserar jag det släktträd jag skapat i Family Tree Builder med min online släktplats?