Hur säkerställer jag synkronisering till rätt webbplats?

För att säkerställa att synkroniserar till rätt webbplats följ instruktionerna nedan: 
 
Klicka på 'Synkronisera (publicera)' i den övre menyraden i Family Tree Builder och välj 'Synkroniseringsinställningar'.
 
 
I nästa fönster kommer du att kunna granska vilken släktplats du synkroniserar till: 


 
Om ditt släktträd aldrig synkroniserats, välj att synkronisera ditt träd genom att klicka 'Synkronisera nu'.
 
Som utgångspunkt kommer en lista på alla dina existerande släktplatser att presenteras. Om du redan har en släktplats, välj den från listan under 'Synkronisera detta projekt med en av dina existerande släktplatser' alternativet. 
 
Om du inte har en släktplats, kan du skapa en genom att välja 'Synkronisera detta projekt med en ny släktplats'. Du kommer att visas ett namnförslag för din nya släktplats, men du kan skriva in din egen variant om du vill. 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1a9966d.PNG
 
Klicka ‘OK’. En ‘Synkroniseringsbefallning’ har nu skapats och släktträdet kan skapas.
 
Om du vill byta den släktplats du vill synkronisera ditt släktträd till, klicka 'Synkronisera med en annan släktplats'.
 
 
Välj en existerande släktplats från listan eller skapa en ny som beskrivits ovan och klicka ‘OK’ för att skapa en Synkroniseringsbefallning.
 
**Säkerställ att du har loggat in med din Premium medlem email-adress. Du kan se den email-adress du just nu är inloggad med i  Family Tree Builder ‘Synkroniseringsinställningar’ fönstret. 
 
Om du inte är inloggad med en email-adress som inte är kopplad till ditt Premium medlemskap, kommer synkroniseringen att vara begränsad och du kommer att uppmanas att uppgradera fast du redan är en Premium medlem.