Hur gör jag synkronisera släktträdet som jag skapade i Family Tree Builder med min online släktplats?

Öppna Family Tree Builder och klicka på knappen 'Synkronisera' på huvudverktygsraden för att synkronisera med din släktplats.

Du kan också välja 'Synkronisera (publicering) menyn den översta menyraden och klicka 'Synkronisera nu'.

När Du väljer ‘Synkronisera nu’ kommer systemet att gå igenom fyra steg för att ladda upp ditt projekt till din online släktplats.

Notera att all synkronisering också kommer att ta uppdateringar från ditt online släktträd och synkronisera dem tillbaka till Family Tree Builder.

Om du synkroniserar för första gången:

Om du inte har en släktplats och du klickar på 'Synkronisera' knappen i Family Tree Builder kommer Family Tree Builder att be dig att skapa en släktplats i 'Synkronisera detta projekt med en ny släktplats' sektionen. Välj ett namn för din släktplats från förslagen eller välj ett annat namn och tryck 'OK'.

Om du redan har en släktplats, använd det andra alternativet, 'Synkronisera detta projekt med ett av din existerande släktplatser' och välj den släktplats du vill synkronisera med.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML5bc37cf.PNG

Om du vill byta den släktplats du synkroniserar ditt släktträd med, läs följande FAQ:

Hur säkerställer jag att jag synkroniserar mitt släktträd med rätt släktplats?