Synk

Hur gör jag synkronisera släktträdet som jag skapade i Family Tree Builder med min online släktplats?

Öppna Family Tree Builder och klicka på knappen 'Synkronisera' på huvudverktygsraden för att synkronisera med din

Kan jag använda Family Tree Builder från två olika datorer?

Vi rekommenderar inte att man arbetar på samma projekt i Family Tree Builder mjukvara på två olika datorer. Synkroniseringsfunktionen

Hur säkerställer jag synkronisering till rätt webbplats?

För att säkerställa att synkroniserar till rätt webbplats följ instruktionerna nedan:    Klicka på '

Varför ser jag “okända” personer i mitt träd online när jag publicerar från Family Tree Builder?

Det finns två huvudsakliga skäl till att “okända” individer kan visas i ditt träd online när du publicerar det

Hur synkroniserar jag vissa grenar i mitt släktträd?

För att synkronisera bara vissa grenar i ditt huvudsläktträd, gör följande:    Öppna ditt släktträd i

Varför synkroniserar mina bilder från Family Tree Builder inte med släktträdet online?

Det kan finnas två orsaker till att dina fotografier inte har synkroniserats från Family Tree Builder (FTB) till ditt online släktträ

Kan jag ställa in vilka delar av Family Tree Builder -projektet som skall synkroniseras till webben?

Det är möjligt styra vilka delar av ditt släktträd i Family Tree Builder som kommer att synkroniseras med släktplatsen.

Hur ångrar jag de ändringar som gjordes efter det att jag synkat mitt träd?

Synkroniseringsprocessen gäller för uppdateringarna som gjordes på din släktplats till ditt projekt i FTB och tar sedan ä

Kan jag välja vilka bilder i Family Tree Builder jag vill synkronisera med Släktplatsen?

Den nya versionen av Family Tree Builder mjukvara (FTB 7.0) har möjligheten att inte synkronisera specifika fotografier precis som den fö

Synkroniseras ändringar som är gjorda på mitt släktträd på släktplatsen tillbaka till mitt Family Tree Builder projekt?

Javisst! I den nya versionen av Family Tree Builder 7.0 finns det en tvåvägs "länk" mellan projektet som finns i ditt Family

Vad är skillnaden mellan "Synkronisera" och "Publicera"?

I de tidigare versionerna av Family Tree Builder mjukvaran (FTB) kallar vi processen som laddar upp våra släktträdsdata till vår

Varför kan jag inte publicera i FTB 7.0? Var finns optionen 'Publicera'?

Du kan fortfarande publicera ditt släktträd till släktplatsen. I Family Tree Builder 7.0, har ‘publicera’ möjligheten

Jag raderade en bild i Family Tree Builder 7.0 och synkroniserade; varför dyker bilden fortfarande upp på nätet?

När du tar bort ett foto i Family Tree Builder 7.0 kommer det inte längre att dyka upp i programmet. Emellertid kommer bilden fortfarande att

Hur påverkar synkroniseringen min integritet eller mina släktträds integritet?

När ett släktträd synkroniseras från Family Tree Builder till online släktplatsen, kan den granskas online och editeras av

Kan jag stänga av synkroniseringen helt?

Det är möjligt att stänga av synkroniseringen helt för ett specifikt släktträd i Family Tree Builder.    För

Varför har mina ID-nummer bytts från de i Family Tree Builder 6.0?

ID-numren i Family Tree Builder 7.0 motsvarar nu det exakta antalet personer i ditt släktträd. Till exempel, om du raderar ut en person med ID-

Kan jag synkronisera mitt släktträd automatiskt i Family Tree Builder 7.0?

Din Family Tree Builder och online släktträd kommer automatiskt synkronisera med varandra var 24 timme, även om din Family Tree Builder

Kan jag fortfarande manuellt synka även om automatisk synkronisering är påslagen?

Javisst, du kan manuellt synkronisera även om Automatisk synkronisering är påkopplad.  ‘Synkronisering’ fungerar lika som

Kan jag avstå från att publicera mitt släktträd i Family Tree Builder på min webbplats?

Du kan välja att inte synkronisera ditt släktträd med släktplatsen på MyHeritage. För att göra det bör du stoppa