Hur importerar jag en GEDCOM-fil i Family Tree Builder?

Du kan lätt importera en GEDCOM-fil av ditt släktträd i Family Tree Builder.

OBS: Detta skapar automatiskt ett nytt projekt för dig. Family Tree Builder ändrar eller modifierar inte data i din GEDCOM-fil. Denna fil bibehålls intakt, precis som den var.

För att importera en GEDCOM-fil:

- Öppna ditt släktträd i Family Tree Builder.

- Klicka på ‘Fil’ -menyn i den övre menybalken och välj ‘Importera GEDCOM’.

En guide uppenbarar sig för att hjälpa dig att importera ditt släktträd ordentligt i Family Tree Builder. Följ de enkla stegen som beskrivs nedan för att importera dina data och börja arbeta med ditt släktträd i Family Tree Builder.

Description: Click to view photo in full size

Klcka ‘Nästa’ för att välja den GEDCOM-fil du vill importera.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd5fc7b.PNG

Välj filen och klicka sedan ‘Nästa’. Ett fönster visas med en summering av den information som Family Tree Builder erhöll från din GEDCOM-fil. Klicka ‘Nästa’ för att gå vidare.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd7eab0.PNG

I detta fönster, försäkra dig om att namnet på projektet är korrekt. Klicka ‘Nästa’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd857f3.PNG

GEDCOM-filen har nu importerats. I detta fönster visas antalet personer i släktträdet och språket tillsammans med andra viktiga detaljer såsom storleken på GEDCOM-filen. Klicka ‘Avsluta’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLedbaea.PNG