Hur lägger jag till fler än en partner i mitt Family Tree Builder träd?

Om du vill lägga till ytterligare en make / sambo till någon i ditt träd i Family Tree Builder, gör följande:

1. Öppna ditt släktträd i Family Tree Builder.

2. Klicka på "EDIT" knappen på personens kort.

3. Välj "Spouses" och "Add spouse".

4. Klicka "YES" på meddelandet som frågar om du är säker på att du vill lägga till en extra make.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML952fee8.PNG

5. Lägg till makens uppgifter. Glöm inte att ange förhållandets status längst ner i fönstret. Standard är Gift(Married)! Klicka på "OK" för att spara.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML961a45a.PNG

Obs: Du kan klicka på en make / partners namn här för att växla mellan dem.

Om du bygger ditt släktträd på nätet, läs följande artikel: Hur lägger jag till fler än en partner i mitt online träd?