Hur lägger jag till en skilsmässa i mitt träd i Family Tree Builder?

Skilsmässor, liksom äktenskap, födslar, dödsfall och andra händelser redovisas som fakta i trädet.

För att visa en skilsmässa mellan två personer i trädet, lägga till  fakta för skilsmässa  för paret. Du kan göra detta på följande sätt:

1. Öppna ditt släktträd i Family Tree Builder.

2. Hitta paret som du vill markera som "frånskild".

3. Dubbelklicka på aktuell status vilken ligger strax nedanför makens och makans kort.

4. I fönstret som öppnas klickar du på rullgardinsmenyn under "Status" avsnittet och välj "Divorce".

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9899f7b.PNG

5. Klicka på "OK" för att spara ändringarna.

6. Förändringen i status återspeglas här.

Om du redigerar ditt träd på nätet, läs följande artikel: Hur visar jag en skilsmässa i mitt online träd?