Hur visar jag efternamn enligt den spanska traditionen i Family Tree Builder?

Att konstruera barns efternamn genom att kombinera den första delen av faderns efternamn och den första delen av moderns efternamn är tradition i många spansktalande familjer.

För att följa denna tradition och få förslag på barns efternamn i ditt träd, gör så här:

1. Öppna ditt träd i Family Tree Builder.

2. Gå till menyn "Verktyg” i den övre menyraden och välj "Konfiguration".

3. Under avsnittet "Namn" kommer du att se alternativet "Använd spansk tradition för att föreslå efternamn för barn".

Välj "JA", och klicka på "OK" för att spara.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9c226f3.PNG