Hur hittar jag dubbletter i mitt träd i Family Tree Builder?

Vi har en dubblettkontrollfunktion i Family Tree Builder som undersöker om det finns individer som kan vara dubbletter i ditt släktträd.

För att använda denna funktion, öppna ditt träd i Family Tree Builder.

Klicka på menyn ”Verktyg” i övre menyraden och välj ”Kontrollera om dubbletter finns”.

Kontrollen av ditt träd kommer att köras. Du kan sedan redigera ditt träd i enlighet med resultatet.

För att slå ihop dubbletter, läs denna information under Vanliga frågor: Hur sammanfogar jag dubbletter i mitt Family Tree Builder projekt?