Hur matar jag in tvillingar i mitt Family Tree Builder släktträd?

Om du har tvillingar i din familj, lägg till en "tvilling"-händelse för vardera individen för att visa sambandet. Gör så här:

1. Öppna ditt träd i Family Tree Builder.

2. Gå till den första personen i trädet för vilken du vill mata in händelsen.

3. Klicka på knappen "Redigera" på personkortet och välj "Redigera detaljer".

4. Gå till fliken "Fakta" i fönstret ”Redigera detaljer” och klicka på "Ny händelse".

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

5. Välj "Alla händelser" och sök sedan "Tvilling" i listan till höger och klicka på "OK".

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML574a0b.PNG

6. Ange datum, plats och beskrivning om du har dessa uppgifter och klicka på "OK" för att spara.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML588ec8.PNG

Upprepa samma åtgärder för den andra tvillingen.