Hur matar jag in fakta i mitt Family Tree Builder släktträd?

För att lägg till fakta i ditt släktträd i Family Tree Builder, gör följande:

1.Öppna ditt släktträd i Family Tree Builder.

2.Sök fram personen till vilken du vill lägga till fakta.

3.Klicka på ‘Redigera’ knappen på personens kort och välj ‘Redigera fakta’.

4.Gå till ‘Fakta’ fliken i Redigera detaljer fönstret och klicka på ‘Nytt faktum’ knappen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

5.Välj faktakategorin till vänster och sedan faktatypen från listan till höger. Klicka ‘OK’ när du funnit faktatypen du vill lägga till.

Notera: Om du inte hittar den faktatyp som passar det faktum du vill lägga till, skapa en unik faktatyp, genom att införa den manuellt under ‘eller, mata in en unik typ’ fält.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d40d47.PNG

6.Lägg till detaljer om fakta (såsom plats, datum, foto, anteckningar etc.) och klicka ‘OK’ igen för att spara.