Hur redigerar jag någons detaljer i Family Tree Builder?

För att redigera en persons detaljer i Family Tree Builder, klicka på ‘Redigera’ knappen på en persons genealogikort. Välj ‘Redigera detaljer:’ alternativet.

Notera: du kan också dubbelklicka för att öppna ‘Redigera detaljer’ fönstret.

Använd flikarna (Primär, Info, Kontakt, etc.) för att lägga in olika typer av detaljer.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8b53e35.PNG

När du slutat med att lägga in detaljer, klicka ‘OK’ för att spara.

Om du bygger ditt släktträd online, läs följande artikel:  Hur redigerar jag någons detaljer i mitt online släktträd?