Hur redigerar jag ett faktum i Family Tree Builder?

Om du vill redigera ett faktum i ditt släktträd i, gör följande:

1.Öppna ditt släktträd i Family Tree Builder.

2.Sök upp personen vars fakta du vill redigera.

3.Klicka på ‘Redigera’ knappen och välj ‘Redigera detaljer’.

4.Gå till ‘Fakta’ fliken i Redigera detaljer fönstret, Där kommer du att se en lista på alla fakta som lagts till denna person.

5.Välj önskat faktum i listan och klicka och klicka på ‘Redigera fakta’ knappen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8e31f60.PNG

6.Editera vilket som helst av fälten och klicka på ‘OK’ för att spara.

Om du editerar ditt släktträd online, läs följande artikel: Hur kan jag redigera ett faktum i mitt online släktträd?